WOL VAN HOLLANDSE SCHAPEN

OVER 0304

UNICA

Een serie handgemaakte producten gemaakt van verschillende soorten wol van Hollandse schapenrassen, in combinatie met snoei- afvalhout. De schapen komen uit de regio en worden één keer per jaar geschoren. De ruwe wol wordt tot bollen vervilt, of gesponnen en daarna gewassen met natuurlijke zeep. Doordat de wol van elk schaap zijn eigen kleur en structuur heeft, is elk product uniek, de wol wordt niet gebleekt of geverfd. Alle producten worden genummerd op basis van het schapenras: het Kempisch Heideschaap, de Schoonebeeker, het Veluws Heideschaap, het Bonte Schaap, de Zwartbles, de Texelaar, de Blauwe Texelaar en het Drents Heideschaap.

Door gebruik te maken van regionale producten, die bijna niet meer zichtbaar worden toegepast maar wel aanwezig zijn, laten de grondstoffen een zeer kleine ecologische voetafdruk achter. De bomen worden gesnoeid en groeien verder, de schapen worden geschoren en leven verder.

 

DE KRUKJES, POEFJES EN DE TAPIJTEN OP MAAT GEMAAKT

Op de website staat de complete collectie, maar wij kunnen ze ook voor je op maat maken. We geven graag advies bij de keuze voor de wolsoort en het soort hout.

COLLECTIEF

0304 is de naam waaronder

Tanja Kole en Raymond Hilhorst samen producten ontwerpen en produceren. Wij kennen elkaar van de Design Academy in Eindhoven, In januari 2013 is 0304 gestart met een serie handgemaakte krukjes.

WOL VAN JE EIGEN SCHAAP?

Wil je een trui, poefje of kruk van je eigen schaap. Heel leuk, mail ons zodat we samen kunnen kijken wat met de wol van je schaap mogelijk is.

 

BESTELLEN

Via email kunt je contact met ons opnemen, Als je ons het nummer van het product van je keuze doorgeeft, mailen wij alle bestel gegevens. Als het is uitverkocht kun je ons je voorkeur doorgeven en in overleg kunnen we dan het gewenste product voor je maken.

 

BEKIJKEN

Op afspraak tijdens kantooruren op de Willemstraat 17a in Eindhoven.

 

PRIJZEN

Prijzen variëren per krukje, afhankelijk van de gebruikte wol en het hout.

De prijzen zijn inclusief 21% btw en verzending met Post.nl binnen Nederland. Voor verzending naar het buitenland worden verzendkosten in rekening gebracht.

GARANTIE

De producten zijn met veel zorg met de hand door ons gemaakt. Wij staan in voor de kwaliteit van elk exemplaar, uiteraard bij normaal gebruik.

CONTACT

INFO@0304.NL

Raymond 06 51 000 823

Tanja 06 29345361

WILLEMSTRAAT 17A

5611 HB EINDHOVEN

NEDERLAND

 

RAYMOND HILHORST / RAYMOND@0304.NL

TANJA KOLE / TANJA@0304.NL